Har du et ønske om å dele kunnskap og skape en relasjon med en person med en annen bakgrunn enn deg?

 

Som Catalysts-mentor får du mulighet til å skape en relasjon med en person med kort botid i Norge på forberedende VGS, VGS eller høyere utdanning. Sammen skal dere møtes månedlig i et halvt år. Før programmet får du opplæring i hvordan vår metode fungerer. Du vil få trening i hvordan du kan anvende Appreciative Inquiry, som er en metode for å identifisere styrker. Vår filosofi er at man lettere når sine mål om man bruker sine styrker, og leter frem til mestringsfølelsen. Sammen med din mentee skal dere lytte, dele erfaringer med hverandre og diskutere hvordan mentee kan nå sine mål, knyttet til skole, arbeidsliv eller annet, ved å bruke sine styrker. Som mentor blir du en del av et kull på rundt 10 mentorpar, og får delta i faglige workshops om mentoring Appreciative Inquiry og mangfold sammen med de andre mentorene. Din innsats vil bety mye! Visste du at unge mennesker med en mentor har større sannsynlighet for å lykkes med skole og karriere, bidra i sitt lokalsamfunn i fremtiden og selv bli en mentor?

Interesseskjema

Når du klikker på knappen nedenfor må du fylle ut basis personinformasjon vi trenger for å kunne ta kontakt med deg. Å fylle ut skjema er helt uforpliktende. Vi tar kontakt innen kort tid.

Opplæring

 

Når du har deltatt på informasjonsmøte og bestemt deg for å være med, må du fylle ut påmeldingsskjema. Deretter inviterer vi deg til opplæring, slik at du får tilstrekkelig med informasjon før oppstart.

Lansering

 

Når du har gjennomført opplæringen og vist oss din politiattest, er du klar til å møte din mentee. Vi har oppstart av mentorprogrammer høst og vår. Hvert kull er på rundt 10 mentorpar.

Kontakt oss:
Oslo:
info@catalysts.no
901 33 927
Fredensborgveien 24D, 0177, Oslo
  • Catalysts på Facebook
  • Catalysts på Instagram
  • Catalysts på LinkedIn

Årsrapporter

(PDF)

© 2019 Catalysts