top of page

Visste du at unge mennesker med en mentor har større sannsynlighet for å lykkes med skole og karriere, bidra i sitt lokalsamfunn i fremtiden og selv bli en mentor? 

 

Som Catalysts-mentor får du mulighet til å skape en relasjon med en person med en annen bakgrunn enn deg selv. Menteene våre har ofte kort botid i Norge og går forberedende VGS, VGS, høyere utdanning eller ønsker innpass i arbeidsmarkedet. 

 

Sammen skal dere møtes månedlig i 6-9 måneder. Før programmet får du opplæring i hvordan vår metode fungerer. Du vil få trening i hvordan du kan anvende Appreciative Inquiry, som er en metode for å identifisere styrker og har gode samtaler. Vår filosofi er at man lettere når sine mål om man bruker sine styrker, og leter frem til mestringsfølelsen. Sammen med din mentee skal dere lytte, dele erfaringer med hverandre og diskutere hvordan mentee kan nå sine mål, knyttet til skole, arbeidsliv eller annet, ved å bruke sine styrker. Som mentor blir du en del av et kull på rundt 10 mentorpar, og får delta i faglige workshops om mentoring Appreciative Inquiry og mangfold som ressurs sammen med andre mentorer. 

Din innsats vil bety mye og vi vil gjerne høre fra deg!

ikon 1.png

Interesseskjema

Når du klikker på knappen nedenfor må du fylle ut basis personinformasjon vi trenger for å kunne ta kontakt med deg. Å fylle ut skjema er helt uforpliktende. Vi tar kontakt innen kort tid.

ikon 2.png

Opplæring

 

Når du har deltatt på informasjonsmøte og bestemt deg for å være med, må du fylle ut påmeldingsskjema. Deretter inviterer vi deg til opplæring, slik at du får tilstrekkelig med informasjon før oppstart.

ikon 3.png

Lansering

 

Når du har gjennomført opplæringen og vist oss din politiattest, er du klar til å møte din mentee. Vi har oppstart av mentorprogrammer høst og vår. Hvert kull er på rundt 10 mentorpar.

bottom of page