top of page

Sommerhilsen fra Catalysts

Det har vært en veldig annerledes vår for alle i 2020, noe som har satt spor dype i samfunnet. Men det vi synes er utrolig flott, er å se viljestyrken til alle rundt oss, og et ønske om å få ting gjort på en hensynsfull måte, til tross for omstendighetene rundt.

Vi kan med glede dele at våren har vært begivenhetsrik for vår del, og alle på laget har bidratt med et godt stykke hardt arbeid.

Catalysts sommerfest

Vi går digitalt

For å ivareta smittervernsregler men samtidig å kunne fortsette å gjøre en forskjell i samfunnet er vi i prosess med digitalisering av våre mentorprogram på en digital læringsplattform. Det som er ekstra artig med dette er at det bidrar til en høyere andel av inkludering ettersom enda flere deltakere vil få muligheten til å ta del i mentorprogrammet via digitale mentorprogram allerede til høsten!

Styrket til arbeid fortsetter i Bergen, med Fretex

En annen god nyhet er at vi fortsetter vårt flotte samarbeid med Fretex og skal ha oppstart mentorprogrammet Styrket til Arbeid igjen til høsten, som denne gangen blir i Bergen. Dette programmet er designet for å gi mangfoldige jobbsøkere bedre muligheter i arbeidslivet. Gjennom programmet får jobbsøkerne tilgang til hver sin næringslivsmentor, som de både får støtte av, og deler sin kunnskap med. Videre får de karriereveiledning, tilgang til et omfattende nettverk, bistand til praktisk jobbsøk og støtte til jobbutvikling.

Styrket til arbeid i Oslo, 2019

Kronprins Håkon var på besøk

I tillegg vil vi igjen takke både Kronprinsen Haakon og Kronprinsparets fond for et flott besøk den 9. Mars, rett før omfattende tiltak for å bekjempe koronaviruset ble satt til verks. Våre ungdommer har ytret gleden ved å både møte Kronprinsen og å kunne delta aktivt i arrangementet og dele sine tanker og meninger med selveste Kronprins Haakon. Det er noe både vi og våre ungdommer aldri vil glemme.

Varmen har satt seg inn for godt, og det føles virkelig ut som SOMMER! Etter en veldig annerledes periode for oss alle, fortjener man virkelig å kose seg med riktig varme, men vi håper at alle husker å fortsette å følge smittevernsrådene.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!

- Catalysts Teamet

Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page